Miks otse minna, kui ringiga saab!


No nüüd on küll juba ilmatuma suur hulk vett merre voolanud sest ajast, kui kodumaale naasime, mina aga pole ikka veel viimast blogipostitust teinud, kuigi lubasin. Mis siis ikka, teeme ära!

Meie viimane töönädal kulges lõpuni selles rütmis, mida eelmise postituse alguses lugesite ehk siis miskit põnevat ei toimunud.
Kaunistatud baldahhiini fragment transpordi ootel
Neljapäeval, 29.03.18 oli meil veidi lühem päev, kuna pidime minema AVIVA kontorisse ja seal ka juti alla tõmbama Poolas viibimisele (loe: aruandlus, allkirjad jms asjaajamine). Meie korteri tagatisrahast aga keegi juttu ei teinud (ahjaa: polegi sellest kirjutanud – meilt nõuti korterisse sissekolimisel tagatisraha 150 euri, mis siis lubati tagastada lahkumisel, kui korter veel alles on ning enam-vähem korras ka). Tegime siis ise juttu. No see oli küll hea küsimus! Kontorirahvas igatahes ei osanud midagi kosta, ülemust, kes teaks, aga polnud kohal. Telefonitsi hangiti info ja tehti meile selgeks, et hommikul enne taksosse minekut tuleb keegi, kes vaatab toad üle ja annab siis meile, mis meie oma. Nii õnneks ka juhtus!

Lennujaama läksime taksoga. Kohe sõidu alguses vaatasin, et taksojuht kimab teist teed mööda, kui kõige otsem oleks ning sõidu lõpuks sai minu kahtlustus kinnituse. Miks siis minna otse, kui ringiga saab! Ja tasu siis ka ju suurem! Taksojuhil oli aga hirmus kihk meiega vestelda. Kuna ta inglise keelt eriti ei osanud, siis oli ta päris vaevas, kuni poole marsruudi peal järsku taipas vene keelt proovida. Nii saigi ta lõpuks oma uudishimu rahuldatud.

Lend Varssavisse läks plaanipäraselt, kuid miskil põhjusel edasi enam ei saanud. Kogu info, mida jagati, oli, et lend hilineb, kuid miks ei lähe või millal läheb, seda meile ei avalikustatud. Õnneks siiski lükkus start vaid veidi üle 1,5 tunni edasi ehk siis ei pidanudki ööd lennujaamas veetma ning mina sain Tallinnas ilusti ka eelviimasele Haapsalu bussile, et lõpuks rahulikult kodus end välja puhata saaksin.

Blogipidamise lõpetan kahe slaidiseeriaga, mis on Ave poolt kokku monteeritud kahepeale tehtud ja veel avaldamata fotodest. Esimene nn video „kõneleb“ meie töisest ja teine vabast ajast Wroclavis.





Kommentaarid

Populaarsed postitused