Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna

Kätte on jõudnud järjekordne vaba nädalavahetus. Sellest laupäeva veetsime meie ajutisest kodust väikese jalutuskäigu kaugusel asuvas loomaaias. Sinna kohale jõudnud, pileti soetanud ja väravast sisse astunud, oli aeg kotist kaamera välja võtta. Mis nägime, on väljatoodud väga väikese kokkuvõttena allpool.

 
Arutamas kumb on suurem eesel
Avastades et kohad, mida vaadata, hakkavad otsa saama, oli aeg kellale pilk peale visata. Siis tuli ilmsiks suur üllatus - olime kulutanud sellel suurel territooriumil ringi tatsamisele viis tundi. Ega´s midagi, jalad selga ja kodupoole.

Vahetult enne loomaaiast väljumist arutlesime aga veel selle üle, et ei märganud jääkarusid, kuid päris värava kõrval (loomaaeda sisenemisel jäi see kahjuks meie selja taha) oli siiski Arktika maja olemas. Meid sinna sisse ei lastud. Ei olnud see diskrimineerimine ei rahvuse, nahavärvi ega millegi muu suhtes, vaid igal majal on oma lahtiolekuaeg (üldjuhul 9.00-17.00), meie aga leidsime selle hoone alles pool tundi peale uste sulgemist. Vot nii lihtne see ongi!

Ahjaa. Kaelkirjakud jäid ka lähemalt nägemata – alguses märkasime neid kaugelt, kuid kui ringiga nendeni jõudsime, olid nad majja sisse läinud, kuna õues hakkas juba hämarduma.

Tegelikult me kohe ka samme kodupoole ei seadnud, sest päev otsa ringi traavides hakkas meie endi kütus otsakorrale saama ja keha nõudis toekat toitu. Seega käisime enne veel korralikult söömaski.

Kommentaarid

  1. Nüüd Argo , on sul omal koju ka võimalus tuua mõni loomake või linnuke!

    VastaKustuta
  2. Ja kumb on siis suurem?

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused