Viimased vabad hetked

On kätte jõudnud meie viimane nädalavahetus selles kaunis linnas. Kohtasid, mida vaadata ja külastada on veel nii palju, et ei suuda otsustada, kuhu minna või mida külastada.

Mina otsustasin selle nädalavahetuse veeta rahulikult ja ennast hellitada ehk sai käidud šoppamas. Neti avarustest sai leitud, et linnas asub outlet poodide ostukeskus, seega laupäeva hommikul sai suund sinnapoole võetud. Õhtupoolik möödus üle jõe olevas pargis jalutades ja kuulsat linna purskkaevude väljakut külastades, mis kahjuks veel ei tööta. Õnneks oli ümberringi piisavalt vaadata. Nagu näiteks Hala Stulecia, Nelja kupli paviljon ja monument nimega Iglica (tõlkes nõel).

Allpool on väike kokkuvõte jalutuskäigust piltide näol.
Pühapäeva veetsin mina kodus, lootusega välja puhata ja natukene kooli kirjalike töödega tegeleda, Argo aga rändas mööda linna ringi ja avastas nii mõndagi huvitavat. Selgus, et pühapäev oli palmipuudepüha ja, kuna tegu oli suure pühaga, kõik poed olid sellel päeval ka avatud. Kauplused aga peaksid uue seaduse järgi pühapäeviti suletud olema ja millega olime ka arvestanud ning juba vaikselt harjuma hakanud.

Hetkel on käes uus töönädal ja ka ühtlasi meie viimane nädal selles linnas, aga sellest täpsemalt juba järgmises postituses.

Kommentaarid

  1. Tublid olete ja nüüd juba loodame Teid varsti kooliski näha!

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused